REYN

profile__resourceDetails

POUČAVANJE DJECE KOJOJ JE HRVATSKI DRUGI JEZIK

Ova edukacija sudionicima omogućuje razumjeti kako planirati poučavanje koje će istovremeno djeci kojima hrvatski nije prvi jezik omogućiti usvajanje jezika te kako integrirati poučavanje predmetnih područja i ciljeve učenja hrvatskog kao drugog jezika.

Govorimo o različitim načinima i različitim programima učenja jezika: kako djeca uče (drugi) jezik, o fazama usvajanja drugog jezika, poučavanje u zoni razumljivog jezičnog unosa, planiranju ciljeva i strategija u poučavanju predmetnih područja i hrvatskog kao drugoga jezika, strategijama poučavanja hrvatskog kao drugog jezika tijekom redovne nastave te poučavanju riječi/pojmova uz pomoć vizualnih organizatora.

Edukacija traje 16 sati i sastoji se od dvodnevne radionice u trajanju od 12 sati i jednog supervizijskog susreta u trajanju od 4 sata.

KOTIZACIJA: 160 €

VODITELJI

placeholdertest

dipl. učiteljica

MATERIJALI

POUČAVANJE DJECE KOJOJ HRVATSKI NIJE PRVI JEZIK

U ovoj brošuri, namijenjenoj odgajateljima, učiteljima i stručnim suradnicima, možete pronaći objašnjenje osnovnih pojmova i koncepata vezanih za učenje 'drugog jezika', upoznati zablude o radu s djecom kojoj hrvatski nije prvi jezik, ali i dobiti savjete za lakšu komunikaciju.