REYN

associatesTitle

BURSUNSUL I PASKUALINA

Autorica: Olesya Tavadze

Bursunsul i Paskualina su dva vrlo različita psa koja se iznimno dobro slažu. Njihovo prijateljstvo nailazi na jednu prepreku koja ih udalji jedno od drugoga. Pročitajte i poslušajte kako su riješili problem.

ONLINE PREGLEDAVANJE

Nakon otvaranja slikovnice, slikovnicu je moguće pokrenuti ili opcijom „START", koja će pokrenuti već ugrađeno čitanje slikovnice s isticanjem riječi, ili ako želite, možete i vi ručno okretati stranice te prepustititi djetetu da samo čita slikovnicu. Možete naravno i izmjenjivati ta dva moda zaustavljanjem ili pokretanjem čitanja s komandom u donjem desnom kutu slikovnice. Uživajte u čitanju!

OFFLINE PREGLEDAVANJE

U slučaju da želite pristupiti slikovnicama i kada niste spojeni na internet, tj. jednom kada ih preuzmete na svoj tvrdi disk, potrebno je imati instalirani program WinRAR koji je moguće preuzeti ovdje. Po pokretanju tog programa, stisnite u gornjem lijevom kutu „Extract to" i odaberite gdje na svoje računalo želite raspakirati sadržaj. Jednom kada se raspakira, dovoljno je u raspakiranoj mapi pokrenuti datoteku koja je istog imena kao i slikovnica (ona se otvara u vašem preferiranom internet pretraživaču).

Kako bi se olakšalo savladavanje predčitalačkih vještina za djecu kojoj je bajaško rumunjski jezik prvi jezik, uz pomoć izvornih govornika slikovnica je prevedena i snimljen je audio zapis njihovog čitanja. E slikovnicu na bajaško rumunjskom jeziku možete otvoriti ovdje.