REYN

associatesTitle

NARANČE ZA SVE

Autorica: Daiga Zake

Dječak Josip od mame je dobio torbu punu naranči. No, rado ih je dijelio članovima svoje obitelji i tako odjednom ostao bez naranči. Što se zatim dogodilo, pročitajte i poslušajte u digitalnoj slikovnici.

ONLINE PREGLEDAVANJE

Nakon otvaranja slikovnice, slikovnicu je moguće pokrenuti ili opcijom „START", koja će pokrenuti već ugrađeno čitanje slikovnice s isticanjem riječi, ili ako želite, možete i vi ručno okretati stranice te prepustititi djetetu da samo čita slikovnicu. Možete naravno i izmjenjivati ta dva moda zaustavljanjem ili pokretanjem čitanja s komandom u donjem desnom kutu slikovnice. Uživajte u čitanju!

OFFLINE PREGLEDAVANJE

U slučaju da želite pristupiti slikovnicama i kada niste spojeni na internet, tj. jednom kada ih preuzmete na svoj tvrdi disk, potrebno je imati instalirani program WinRAR koji je moguće preuzeti ovdje. Po pokretanju tog programa, stisnite u gornjem lijevom kutu „Extract to" i odaberite gdje na svoje računalo želite raspakirati sadržaj. Jednom kada se raspakira, dovoljno je u raspakiranoj mapi pokrenuti datoteku koja je istog imena kao i slikovnica (ona se otvara u vašem preferiranom internet pretraživaču).