REYN

associatesTitle

ZAJEDNICA UČENJA ODGOJNO-OBRAZOVNIH DJELATNIKA

Autorica: Sanja Brajković

Vrijednosti ove knjige su višestruke. Ona daje pregled znanstvenih istraživanja i spoznaja koje upućuju na značaj stručnog usavršavanja/profesionalnog razvoja odgojno-obrazovnih djelatnika koji se temelji na potrebama odgojno-obrazovne ustanove i samih djelatnika te koje oni, kroz zajedništvo i profesionalnu suradnju, kreiraju sami.

Nadalje, ovaj priručnik na sustavan, jednostavan i zanimljiv način opisuje što su zajednice učenja, kako ih formirati, na koji ih način voditi kako bi kolektiv ostvario suradnju, imao viziju i znao reflektirati svoju odgojno-obrazovnu praksu u svrhu podizanja kvalitete rada i kreiranja razreda usmjerenog na dijete. I na kraju, posebna je vrijednost ove knjige da je nastala na temelju iskustva u hrvatskim školama, što svjedoči o visokoj motiviranosti naših odgojno-obrazovnih djelatnika da mijenjaju sebe i školu 'iznutra'.

Trenutno nije dostupno.

TESTIMONIAL

prof.dr.sc. Vlatka Domović

arrow

"Knjiga Zajednica učenja odgojno-obrazovnih djelatnika donosi novi pogled na unapređivanje kvalitete rada u školama. Ovaj pripručnik potanko opisuje sve korake u razovju zajednice učenja, upozorava na moguće teškoće i daje praktične smjernice za djelovanje zajednica."

arrow
circlecircle