REYN

associatesTitle

EDUKACIJE U OKVIRU PROGRAMA FAZA III: TESTIRANJE JAMSTVA ZA SVAKO DIJETE

Besplatne edukacije u okviru programa Faza III: Testiranje Jamstva za svako dijete nastavljaju se u Međimurskoj županiji i ove pedagoške godine. Ovaj vikend naše edukatorice vodile su Edukaciju za facilitatore zajednica učenja uz primjenu ISSA pedagoških standarda ili skraćeno Zajednicu odgajatelja koji uče.

Ako još ne znate, zajednice koje uče su jednomjesečni sastanci odgajatelja, najčešće unutar jednog vrtića, koji u ugodnom okruženju dobrovoljno zajedno rade na poboljšanju vlastite kvalitete rada. Na sastancima se raspravlja o kvaliteti, razmjenjuju primjeri dobre prakse i materijali za rad, gledaju i komentiraju video snimke koje ilustriraju kvalitetnu praksu te se razvijaju planovi za unapređenje rada.

Tijekom četiri dana edukacije polaznici (budući voditelji Zajednica) će naučiti kako u svojim vrtićima transformirati aktive odgajatelja u zajednicu odgajatelja koji uče. Još je nekoliko besplatnih edukacija u okviru ovog programa, a koje su namjenjene odgajatelji(ma)cama Međimurske županije. Redovito ćemo vas informirati o njima i veseliti se vašem odazivu i našem zajedničkom radu na unapređenju odgojno-obrazovne prakse!

FOTOGALERIJA