REYN

associatesTitle

ONLINE, BESPLATNA EDUKACIJA 'OLAKŠAVANJE PRIJELAZA IZ VRTIĆA U ŠKOLU'

Nudimo besplatnu online edukaciju 'Olakšavanje prijelaza iz vrtića u školu'!.

S obzirom da smo na samom početku pedagoške godine, želimo skrenuti pažnju na važnost suradnje predškolskih i školskih ustanova kako bi se razvilo zajedničko razumijevanje kvalitetnog prijelaza djeca iz vrtića u školu i njegove važnosti. Svi polaznici edukacije će imati priliku upoznati suvremene modele prijelaza i dostupne resurse koji tome mogu doprinijeti. Više o edukaciji možete pročitati na fotografiji i na web stranici Koraka!

Broj mjesta je ograničen, a 20ak ih je već zauzeto. Svi koji vrijedno otvaraju naš newsletter imali su priliku prvi zauzeti svoja mjesta. Na 'naslovnici' naše web stranice možete se upisati za newsletter.

U ovoj besplatnoj online edukaciji za ravnatelje, učitelje, odgajatelje i stručne suradnike prednost dajemo školama i vrtićima koji surađuju ili će surađivati u području prijelaza djece iz vrtića u školu. Poželjno je da se prijave jedna do dvije osobe po ustanovi, npr. osoba iz stručne službe i praktičar/ka.

Edukacija će se održati putem ZOOM-a, u petak, 6. listopada (od 16 do 20 sati), subotu, 7. listopada (od 9 do 13 sati) te u petak 20. listopada (od 16 do 20 sati) i subotu 21. listopada (od 9 do 13 sati).

Ovdje možete zabilježiti svoj interes!

Ograničen broj prijavljenih osoba će putem mail adrese (koja se zabilježi kroz prijavnicu) primiti poveznicu za spajanje na ZOOM online edukaciju nekoliko dana prije same edukacije.

Vidimo se na učenju!

FOTOGALERIJA