REYN

associatesTitle

ONLINE DOGAĐAJ PREDSTAVLJANJA STRUČNOG USAVRŠAVANJA RAVNATELJA NA PODRUČJU INKLUZIVNE ŠKOLSKE KULTURE

U mnogim europskim zemljama, pa i kod nas u RH, do sada je profesionalni razvoj ravnatelja škola bio zanemaren ili uopće nije postojao. Dostupna stručna usavršavanja temeljila su se na administrativnim i pravnim poslovima.

U Hrvatskoj je provedeno ispitivanje potreba ravnatelja čije rezultate možete vidjeti u infografici. Kao odgovor na te potrebe, POU Korak po korak odlučilo je u Hrvatskoj provesti program HEAD: osnaživanje ravnatelja za inkluzivnu školsku kulturu. 24 osnovne škole iz raznih dijelova naše zemlje provela su prvi dio istraživanja u koje su uključeni ravnatelji, učitelji i učenici, a ravnatelji dodatno sudjeluju i u programu stručnog usavršavanja na području razvoja inkluzivne školske kulture. Još 30ak srednjih škola obuhvaćeno je radom 'Foruma za slobodu odgoja'.

Pridružite nam se na online događaju u srijedu, 12.05.2021. od 13.00 do 15.00 sati na Zoom platformi gdje ćemo zajedno s Forumom za slobodu odgoja predstaviti program profesionalnog stručnog usavršavanja ravnatelja 60 škola Hrvatske.

Ovdje možete vidjeti letak sa svim potrebnim informacijama.

A ovdje se možete registrirati i tako osigurati svoje mjesto jer je broj mjesta ograničen.