REYN

associatesTitle

POZIV NA KONFERENCIJU 'RAZLIČITOST KAO POKRETAČ PROMJENA'

Pozivamo Vas na online konferenciju pod nazivom ‘Različitost kao pokretač promjena’, koja će se održati na Zoom platformi 20. prosinca 2021. godine s početkom u 10.00 sati. Konferenciju organizira Pučko otvoreno učilište 'Korak po korak' u okviru Mreže podrške romskoj djeci REYN Hrvatska.

Ovogodišnjom konferencijom želimo staviti naglasak na mogućnosti koje pruža kurikulum u svrhu poboljšanja položaja djece manjinskih zajednica u osnovnim školama, na uvažavanje jezika kojim govore te na njihovu važnost i zapošljavanje u području ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Kao i prethodnih godina, bit će predstavljene dobre prakse iz područja integracije s posebnim naglaskom na odgoj i obrazovanje.

OVDJE možete pogledati program konferencije i registrirati se.

Kako biste sudjelovali u sesiji čija tema Vas zanima, molimo Vas prijavite se klikom na poveznicu pored ponuđene teme. Nakon registracije dobit ćete mail potvrde s poveznicom na Zoom webinar. Možete se prijaviti na jednu, dvije ili sve tri sesije, za svaku ćete primiti e-mail potvrde s poveznicom.

Sudjelovanje na online konferenciji je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja na iva@korakpokorak.hr.

Postanite dio kotača promjena, pridružite nam se!