REYN

associatesTitle

POZIV NA KONFERENCIJU ZAJEDNO ZA LAKŠI PRIJELAZ

Kako se projekt Zajedno za lakši prijelaz (engl. Transition is our mission) bliži svom kraju na red je došao i poziv na konferenciju koju organiziramo u suradnji sa DV Sisak Novi i OŠ Braća Bobetko uz pokroviteljstvo Grada Siska na kojoj ćete moći dobiti nove uvide o temi prijelaza djece iz vrtića u školu.

Kroz ovaj projekt provedeno je nacionalno istraživanje trenutnog stanja prijelaznih praksi u Hrvatskoj kao i u državama s kojima smo projekt vodili u partnerstvu - Sloveniji i Latviji. Pretraživanjem literature, raspravom te uzajamnim opažanjem praksi napravljen je modul za edukaciju kojom će se nastojati podržati odgojiteje, učitelje, ravnatelje, stručne suradnike u osmišljavanju i implementaciji plana uspješnog prijelaza iz vrtića u školu.

Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati istraživanja, održat će se plenarno predavanje na temu prijelaza, sudionicima će biti predstavljeni primjeri dobre prakse te će imati priliku sudjelovati u skraćenoj inačici razvijene edukacije.

Sudjelovanje je besplatno, no broj sudionika je ograničen pa žurno s prijavom!

Prijavu možete izvršiti popunjavanjem online prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe.../viewform...

Konferencija se održava 9 . lipnja 2022 u Centru kreativnih industrija - kreativni inkubator Sisak, Ul. Stjepana i Antuna Radića 20, 44000, Sisak

Vidimo se!

FOTOGALERIJA