REYN

associatesTitle

TORBAKE ZA ĐAKE

I ove godine ponosno održavamo inicijativu 'Torbake za đake' i sretni smo što su torbe počele pristizati na našu adresu i prije objave poziva za donacije. To znači da smo među roditeljima, ali i onima koji to nisu, prepoznati kao aktivisti za povećanje jednakosti šansi u odgojno obrazovnom sustavu. Nastava počinje 6.9.2021. ali to ne znači da će toga datuma svako dijete imati svoju torbu, pernicu i sve ostalo.

Ukoliko imate školsku torbu, nekorištene bilježnice, ravnala, šestare i sve ostalo što može poslužiti učenicima u školskoj godini, ljubazno Vas pozivamo da nam navedeno pošaljete ili donesete u ured na adresu Ilica 73, 10 000 Zagreb, Pučko otvoreno učilište Korak po korak. U slučaju naše odsutnosti iz ureda, torbu možete predati u trgovini 'Kemoboja' koja se nalazi odmah pored našeg ulaza.

S Vama dijelimo i letak kako biste mogli podijeliti ovaj radosni poziv na društvenim mrežama ili ga isprintati i zalijepiti na vrtićke i školske panoe kako bi što veći broj budućih školaraca dobio svoju torbu s kojom kreće u važni period svog života.