REYN

associatesTitle

ZAVRŠIO JE I POSLJEDNJI, PETI MODUL PROFESIONALNOG USAVRŠAVANJA RAVNATELJA

Ovaj vikend službeno smo završili s izvođenjem petog, posljednjeg modula u okviru HEAD (Empowering School Principals for Inclusive School Culture) projekta.

Ravnatelji osnovnih škola Hrvatske pokazali su nam što su konkretno poduzeli i unaprijedili u svojim školama od kad su dio ove edukacije. iskustva su raznolika, ali jedno je svima zajedničko - želja za promjenom i osviještenost o važnosti inkluzivnog obrazovanja.

Međusobna podrška, savjeti, otvaranje pitanja i dijeljenje iskustva prožeti stručnim vodstvom edukatorica Sanje Brajković i Vlatke Domović, skupinu ravnatelja učinilo je timom. Njihove evaluacije edukacije popraćene i kojom suzom radosnicom govore više od bilo kakvog opisivanja.

Iz evaluacije ističemo riječi jednog od polaznika: "Veliko hvala na organizaciji i trudu Sanji, Vlatki i Ivi. Bila mi je čast sudjelovati u takvoj vrsti edukacije. To je ono što, imam osjećaj, nedostaje većini ravnatelja u Hrvatskoj. Svakako preporuka za iduće edukacije koje će biti u planu. Stručnost i profesionalizam vidljivi su u svakom koraku. Pohvale za razumijevanje i toplinu kojom ste nas sve nadahnule."

FOTOGALERIJA